دیبیجا گیلانی
مواد لازم برای تهیه دیبیجا گیلانی
یکی از غذاهای محبوب و معروف گیلانی دیبیجا می باشد که با ماهی تهیه می شود و یک وعده غذایی مناسب و مفید برای شما فراهم می کند. در این مطلب قصد داریم شما را با مواد لازم برای تهیه دیبیجا گیلانی آشنا کنیم و پس از آن طرز تهیه دیبیجا گیلانی را به شما آموزش خواهیم داد.
به این نکته دقت کنید که نسبت های دقیقی بین مواد اولیه در نظر گرفته شده تا غذای خوش طعم تر با کیفیت تری داشته باشید.
این مقدار مواد اولیه دیبیجا برای 4 نفر را فراهم می کند و در صورتی که بخواهید این غذا را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با در نظر گرفتن نسبت بین مواد اولیه مقدار آنها را تغییر دهید تا تاثیر منفی در طعم و ظاهر غذا نداشته باشد و مانند مردم محلی گیلان غذای خوشمزه ای را تهیه کنید.
بهترین طرز تهیه دیبیجا گیلانی
به منظور تهیه این غذای سنتی شمالی باید اشپل ماهی را داخل یک کاسه ریخته و پوست روی اشپل ها را از آن جدا کنید و با چنگال آنها را دانهدانه کرده و برگ سیر را هم بعد از اینکه شستید به اندازهای 2 سانتیمتر خورد کنید و داخل روغن داغ تفت بدهید و بعد تابه را روی شعله ملایم بگذارید و کمی کره داخل آن بریزید تا ذوب شود و بعد اشپل ماهی ها را داخل کره ای که داغ شده تفت دهید تا تغییر رنگ پیدا کند.
بعد آنها را از ماهیتابه بیرون بیاورید و برگ سیر را تفت بدهید. هنگامی که برگ سیر نرم شد دوباره آنها را به ماهیتابه برگردانید و کمی گلپر با انار داخل آن بریزید و هم بزنید تا طعم خوبی پیدا کند.
در مرحله بعدی باید داخل یک ظرف تخم مرغ ها را شکسته و کمی نمک و فلفل داخل آن بریزید و تخم مرغ ها را اضافه کنید تا سفت شوند و خود را ببندند.
هنگامی که یک سمت آن سرخ شد سمت دیگر را برگردانده و منتظر بمانید که آن هم سرخ شود. سپس دیببجا آماده شده را با برنج کته، کباب یا نارنج سرو کرده و نوش جان کنید.
این غذا معمولاً به عنوان یک غذای کناری در کنار چلو کباب، مغزگردو، باقالی و زیتون پرورده سرو می شود که شما هم می توانید در صورت تمایل آنها را فراهم کرده و نوش جان کنید.