مواد لازم برای تهیه سوپ خامه ای
سوپ خامه یکی از سوپ های مخصوص تبریزی هاست که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و در مدت زمان بسیار کوتاهی می توانید آن را تهیه کنید، در عین حال طعم بسیار فوقالعادهای دارد و میتواند به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس شما خودنمایی کند و سفره رنگین تری برای مهمانانتان ترتیب دهد.
در صورتی که طرز تهیه سوپ خامه ای را مطابق با چیزی که در ادامه به شما آموزش میدهیم پیش ببرید می توانید مانند رستوران ها و مردم محلی تبریز این سوپ را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
این سوپ عطر و طعم فوق العاده ای دارد و معمولاً در فصل سرد سال آن را میل می کنند که تاثیر چشمگیری در بهبود سرماخوردگی هم دارد و جزو غذاهای سالم محسوب میشود که شما میتوانید در رژیم غذایی خود برای کاهش وزن هم از آن استفاده کنید. همچنین به عنوان غذای سالمندان و کودکان می توانید از سوپ خامه ای استفاده کنید چون بافت سبک و خامه ای دارد که کاملاً سالم است.
در این مطلب مواد لازم برای تهیه سوپ خامه ای با قارچ و جو را مشاهده میکنید که با نسبتهای مشخصی کنار یکدیگر قرار گرفتند تا سوپ خامه ای برای 4 نفر را تهیه کنید.
اگر تصمیم داشتید سوپ را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید با در نظر گرفتن نسبت های بین مواد اولیه مقدار آنها را کاهش یا افزایش دهید. پس از آن طرز تهیه سوپ خامه ای با قارچ و جو را به شما آموزش خواهیم داد.
بهترین طرز تهیه سوپ خامه ای
در اولین مرحله برای تهیه سوپ جو باید جو را با مقداری آب مرغ یا عصاره مرغ درون یک قابلمه ریخته و منتظر بمانید که بجوشند و جوها نرم شوند.
سپس باید هویج ها را پوست گرفته و با رنده درشت آنها را رنده کنید و درون آبکش بریزید و خوب بشویید که هویج به سوپ شما رنگ نارنجی ندهد.
پس از آن باید هویج ها را هم به مایه اضافه کنید و شیر و خامه را با مقداری نمک و فلفل سفید مخلوط کرده و داخل قابلمه بریزید.
قارچ ها را هم به صورت ورقه ای خرد کنید و داخل قابلمه اضافه کنید و منتظر بمانید تا یک ساعت سوپ شما بجوشد تا محتویات آن با هم ترکیب شده و طعم خوبی بگیرد تا جایی که سوپ کاملاً غلیظ شده و لعاب بیندازد.
با توجه به اینکه داخل سوپ شیر می ریزید برای جلوگیری از سر رفتن سوپ حتماً بعد از اینکه شیر را اضافه کردید در ظرف را باز بگذارید.
برای تزیین سوپ خامه ای هم میتوانید از ادویه های دلخواه خود و یا جعفری ساطوری شده استفاده کنید. رنگ این سوپ، خامه ای رنگ است و باید توجه داشته باشید که مواد اولیه به سوپ شما رنگ ندهند چون ظاهر جذاب خود را از دست میدهد. برای خوش طعم تر شدن سوپ می توانید از لیموی تازه استفاده کنید.