وافل ذرت و سالاد خرچنگ گرم
مواد تشکیل دهنده:
برای سالاد خرچنگ
- 2 خرچنگ کوچک، هر کدام حدود 1 ¼ پوند، بخارپز شده، گوشت حذف شده یا 1 پوند گوشت خرچنگ
- ذرت 3 خوشه
- 12 برگ ریحان کوچک، پاره شده
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 2 قاشق غذاخوری موسیر خرد شده
- 1 تره کوچک، تمیز، سفیده برش داده شده
- 1 قاشق غذاخوری پوست لیمو
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
- کرم گیاهی، دستور غذا در ادامه
برای وافل ذرت
- 1 فنجان آرد همه منظوره
- ½ فنجان آرد ذرت زرد
- 2 قاشق غذاخوری شکر
- 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 1 تخم مرغ بزرگ
- 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک، ذوب شده و خنک شده
- ½ فنجان آب
- 1 فنجان ذرت تازه
برای کرم هربد فریچه
- ½ T جعفری، ریز خرد شده
- 1 تن پیازچه، ریز خرد شده
- 1 تن ترخون، ریز خرد شده
- ¼ C creme fraiche
- نمک و فلفل، به مزه
روش:
برای تهیه سالاد خرچنگ:
1. کره را در تابه ای متوسط روی حرارت متوسط قرار دهید
2. همانطور که کره شروع به قهوه ای شدن می کند، موسیر و ذرت را به تابه اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید
3. تره فرنگی و خرچنگ را اضافه کنید، 30 ثانیه دیگر تفت دهید. از روی حرارت بردارید، با آب لیمو مزه دار کنید و برگ های ریحان را داخل آن بریزید
برای تهیه وافل ذرت:
1. در یک کاسه بزرگ، آرد، آرد ذرت، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید
2. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، کره، آب و ذرت را با هم مخلوط کنید
3. مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید. مخلوط کنید تا فقط ترکیب شوند
4. وافل ها را روی یک وافل از قبل گرم شده، چرب شده یا نچسب بپزید تا طلایی شوند
برای درست کردن کرم هربد:
1. همه مواد را با همزن بزنید. تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید
بشقاب:
1. وافل را به 4 قسمت تقسیم کنید. وافل ها را در یک بشقاب بریزید و سالاد خرچنگ گرم را با قاشق روی آن بریزید
2. با کرم فریچ گیاهی بپاشید
دستور غذايي ارائه شده توسط برویل