کاپوچینو سرد تابستانی با تکه شکلات کاکائو و فندقی
مواد تشکیل دهنده:
- 250 میلی لیتر شیر کامل
- 60 میلی لیتر قهوه اسپرسو
- 25 گرم شکلات تیره فندقی در تراشه
- کاکائو شیرین نشده، 1 قاشق
- یخ خرد شده، به میزان لازم
- شیرین کننده مایع، به میزان لازم
روش:
1. یک قهوه اسپرسو آماده کنید
2. شیر را در فوم ساز بریزید، درب آن را ببندید و سپس شیر سرد را با برنامه فوم غلیظ انتخاب کنید
3. دکمه START/STOP را فشار دهید تا دستگاه کف ساز شیر روشن شود و سپس صبر کنید تا برنامه به پایان برسد
4. یخ خرد شده را به همراه شیرین کننده مایع به اندازه دلخواه در یک لیوان بریزید و سپس شیر کف سرد و قهوه اسپرسو را اضافه کنید. با هم مخلوط کنید
5. فوم را اضافه کنید، سپس نوشیدنی خود را با پاشیدن تراشه های شکلات تیره کاکائو و فندق تمام کنید
6. کاپوچینوی شکلاتی یخی خود را سرد سرو کنید
دستور پخت ارائه شده توسط Smeg