کاهو سرد با سالپیکون مرغ
مواد تشکیل دهنده:
برای مرغ
- 1 سینه مرغ کامل (با استخوان و پوست)، 600 گرم
- 10 گرم نمک
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده، 3 گرم
برای سالپیکون
- 60 گرم پیاز قرمز
- 200 گرم گوجه فرنگی
- 1 دسته گشنیز تازه، 25 گرم
- 150 گرم تربچه
- 40 میلی لیتر آب لیمو
- روغن زیتون 40 میلی لیتر
برای بسته بندی کاهو
- 3 قلب کاهوی رومی نوزاد
روش:
1. سینه های مرغ را زیر آب سرد بشویید و خشک کنید
2. نمک و فلفل را مزه دار کرده و در ظرف مخصوص فر قرار دهید. همانطور که نشان داده شد گریل کنید
3. در حین کباب شدن مرغ، پیاز را پوست بگیرید، گوجه فرنگی، گشنیز و تربچه را زیر آب سرد بشویید و خشک کنید
4. پیازهای قرمز را تا حد امکان نازک برش دهید، در ظرفی با آب سرد بریزید و بگذارید حدود 10 دقیقه بماند
5. گوجه فرنگی ها را به چهار قسمت برش دهید، دانه ها را بردارید و دور بریزید. گوشت را به قطعات 0.5 سانتی متری برش دهید
6. سبزه و ریشه تربچه را دور بریزید. آنها را به چهار قسمت برش دهید
7. پیازها را آبکش کرده و با بقیه مواد برای سالپیکون مخلوط کنید
8. سینه های مرغ پخته شده را رنده کنید و بگذارید کمی خنک شود و با آب پخت مخلوط کنید. استخوان
را دور بیندازید
9. برگ های بیرونی بچه رومی را جدا کنید، کنار بگذارید. قلب ها را خرد کرده و به سالپیکون مرغ
اضافه کنید
10. با گوشت و سبزیجات مخلوط کنید
11. سالپیکون را بین فنجان های کاهو تقسیم کنید
توجه : تنظیم فر
- فر 60 سانتی متری: برای مرغ: ظرف ضد اجاق روی توری سیمی – سطح 2; ترکیب مایکروویو: گریل هوای داغ/
200 ºC / 360 W; کاوشگر گوشت: 75 ºC - فر 45 سانتی متری: برای مرغ: به عنوان فر 60 سانتی متری، به جز ظرف اجاق گاز روی توری سیمی – سطح 1
توجه: تنظیمات جایگزین (عملکرد گرمایش معمولی)
- فر 60 سانتی متری: برای مرغ: ظرف ضد اجاق روی توری سیمی – سطح 2; گریل هوای گرم 200 درجه سانتیگراد;
زمان کباب کردن: 45 دقیقه - فر 45 سانتیمتری: برای مرغ: بهعنوان فر 60 سانتیمتری، بهجز ظرف فر روی توری سیمی – سطح 2
دستور غذايي ارائه شده توسط زیمنس