قهوه سرد
مواد تشکیل دهنده:
وقتی قهوه قوی دم میشود، قهوه سرد بهترین حالت را دارد، زیرا قهوه با ذوب شدن تکههای یخ رقیق میشود. توصیه می کنیم تنظیمات قدرت 9 CUPS و شماره 8 را انتخاب کنید. این تقریباً 1.5 لیتر قهوه دم میکند که برای 4 تا 6 وعده کافی است.
- قهوه دم کرده قوی
- مکعب های یخ
- شیر / خامه (اختیاری)
- شربت طعم دار (اختیاری)
روش:
1. هنگامی که چرخه دم کردن کامل شد، قهوه را به یک پارچ ضد حرارت منتقل کنید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شود.
2. در یخچال بگذارید تا سرد شود، حداقل 2 ساعت یا یک شب.
3. لیوان ها را با تکه های یخ پر کنید. قهوه را داخل لیوان ها بریزید و آنها را تا 1.5 اینچ از لبه پر کنید.
4. روی هر لیوان خامه، شیر، شربت یا شیرین کننده ها را به دلخواه پر کنید.
نکات:
- اگر از شکر دانه ریز به عنوان شیرین کننده استفاده می کنید، در حالی که قهوه داغ است به آن اضافه کنید تا شکر کاملا حل شود.
- برای جلوگیری از رقیق شدن طعم، می توانید از قهوه معمولی نیز استفاده کنید و آن را روی تکه های یخ قهوه سرو کنید. با ریختن قهوه خنک در سینی های یخ و یخ زدن، تکه های یخ قهوه را آماده کنید.
دستور پخت ارائه شده توسط برویل