طعم نارگیل روی آیس کافی کولادا باریستا
مواد تشکیل دهنده:
- شربت آناناس 10 میلی لیتر
- 40 میلی لیتر طعم نارگیل روی کپسول یخ
- 90 میلی لیتر باریستا جو دوسر
- 120 گرم – 4 مکعب یخ
- تزیین: تکه های نارگیل و گل های خوراکی
روش:
1. 40 میلیلیتر طعم نارگیل را روی اسپرسو یخی در ظرف نسپرسو باریستا خود بریزید و 1 تکه یخ (30 گرم) اضافه کنید
2. درب را ببندید، دستور “Iced Frappé” را انتخاب کنید و دکمه شروع را فشار دهید
3. 3 تکه یخ (هر کدام 30 گرم) را به لیوان دستور غذا اضافه کنید
4. 10 میلی لیتر شربت آناناس و 90 میلی لیتر یولاف باریستا بریزید
5. قهوه سرد را در آن بریزید
6. با تکه های نارگیل و گل های خوراکی تزیین کنید
دستور غذايي ارائه شده توسط Nespresso