دسر

کیک کاکائویی

کیک کاکائویی

مواد لازم برای تهیه کیک کاکائویی

شکر : یک پیمانه و یک چهارم پیمانه یا 225 گرم

آرد : 2 و نیم پیمانه یا 275 گرم

کره : سه چهارم پیمانهٔ یا 135 گرم یا 200 میلی لیتری

کیک کاکائویی کیک خوش طعمی است که طرفداران بسیاری دارد و با بیشتر ذائقه ها و سلیقه ها مطابقت دارد. شما می توانید این کیک خوشمزه را در خانه تهیه کنید و برای مهمانی ها و مناسبت های مختلف و یا به عنوان صبحانه یا عصرانه در کنار انواع نوشیدنی نوش جان کنید.

برای تهیه کیک کاکائویی ابتدا باید مواد لازم برای تهیه کیک کاکائویی را بشناسید و آنها را با نسبت های دقیقی کنار یکدیگر قرار دهید.

کیک کاکائویی

به همین منظور در ابتدا مواد لازم برای تهیه کیک کاکائویی با نسبت های مشخص برای 4 نفر را ذکر کردیم و اگر بخواهید این کیک را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با در نظر گرفتن نسبت بین آن ها مقدار آنها را افزایش یا کاهش دهید و پس از آن طرز تهیه کیک کاکائویی را به شما آموزش خواهیم داد.

دستور پخت کیک کاکائویی

بهترین طرز تهیه کیک کاکائویی

برای تهیه کیک کاکائویی در اولین مرحله باید سفیده و زرده تخم مرغ را از یکدیگر جدا کرده و یک ظرف نسبتا بزرگ انتخاب کنید و شکر را با کره توسط همزن برقی مخلوط کنید تا مایه کشدار و سفیدی حاصل شود.

سپس زرده تخم مرغ را به آنها اضافه کنید و هم بزنید.

کیک خانگی کاکائویی

داخل یک ظرف دیگر بکینگ پودر، آرد، پودر کاکائو و وانیل را ترکیب کنید. بهتر است ترکیب آن ها را از الک رد کنید و بعد به تدریج با آب سرد به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید در حدی که مواد با هم مخلوط شوند.

بعد پره های همزن را تمیز و خشک کنید و سفیده های تخم مرغ را آنقدر با همزن برقی هم بزنید که سفت شود و حجم آن چند برابر شود و بعد آن را با مواد زرده تخم مرغ مخلوط کرده و به شکل دورانی هم بزنید.

کیک کاکائویی با خامه

 سپس فر را روی دمای 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و منتظر بمانید که یک ربع فضای داخلی آن گرم و آماده شود و بعد قالب کیک را چرب کنید و مایعی که برای کیک آماده کرده بودید را داخل آن بریزید و حدود 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا کیک شما بپزد.

بعد از اینکه 40 دقیقه گذشت می‌توانید یک خلال چوبی داخل کیک فرو برده و بیرون بیاورید اگر مواد به آن نچسبیده بود یعنی کیک کاملاً پخته و می‌توانید آن را از فر خارج کنید تا خنک شود.

هنگامی که خنک شد کیک را از قالب در بیاورید و روی توری فلزی بگذارید وقتی که کاملاً خنک شد آن را با خامه قنادی و پودر قند و مواد دلخواه خود تزیین کنید.

برای آماده سازی مواد اولیه 20 دقیقه زمان و برای پختن کیک 40 دقیقه زمان احتیاج هست.

کیک کاکائویی خانگی

 

حتما بخوانید : میرزا قاسمی

دیدگاهتان را بنویسید