کیک شیفون
مواد لازم برای تهیه کیک شیفون
کیک شیفون یکی از کیک های بسیار لذیذ و خوشمزه است که معمولاً برای کیک سالگرد ازدواج یا کیک تولد از آن استفاده می کنند و شما هم می توانید به راحتی این کیک را با استفاده از مواد لازم برای تهیه کیک شیفون در منزل خود تهیه کنید و در کنار عزیزانتان آن را میل کنید.
در این مطلب با طرز تهیه کیک شیفون و مواد لازم برای تهیه کیک شیفون آشنا خواهید شد، البته این مواد برای شش نفر تدارک دیده شده و اگر تمایل داشته باشید برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر این کیک را تهیه کنید باید برای تغییر مواد لازم حتماً نسبت ها را در نظر بگیرید و با توجه به آن مقادیر مواد اولیه را تغییر دهید تا کیک خوش طعم و خوش حالت باشد.
دستور پخت کیک شیفون
در اولین مرحله برای تهیه کیک شیفون باید کمی شکر، وانیل و تخم مرغ را داخل یک ظرف ریخته و حدود 6 دقیقه آنها را هم بزنید تا کمی پف کند و رنگ کرمی به خود بگیرد و حالت کشدار داشته باشد.
سپس باید روغن و آب را به محتویات کاسه اضافه کنید و مجدداً یک دقیقه آنها را هم بزنید و بعد هم زن را گوشه ای گذاشته و جوش شیرین و بکینگ پودر و آرد را از الک رد کرده و به تدریج به محتویات کاسه اضافه کنید و به آرامی آن را هم بزنید.
بهتر است فر را از قبل روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کرده باشید تا برای قرار گرفتن محتویات کیک آماده شود و بعد قالب مدنظر را چرب کنید یا کاغذ روغنی در کف آن قرار دهید و بعد مواد را داخل قالب بریزید و در فر بگذارید و دور آن کمی دستمال نخی یا حوله قرار دهید تا حالت گنبدی شکل پیدا نکند و حدود 45 دقیقه داخل فر بگذارید تا بپزد.
برای اینکه کیک شما به خوبی حجم پیدا کند و پف کند حداقل تا 20 دقیقه به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.
بعد از اینکه کیک شما پخت، باید آن را از فر در آورده و وقتی که سرد شد با استفاده از چاقوی اره ای یا بزرگ آن را برش دهید و کمی شربت و آبمیوه با استفاده از فرچه روی آن بزنید و موز را به صورت ورقه ای در آورده و روی کیک قرار دهید و کمی هم خورده گردو روی آن بپاشید و لایه های کیک را به همین صورت پر کنید و روی آخرین لایه از خامه قنادی و مواد دلخواه برای تزیین استفاده کنید و آن را به خوبی تزیین کنید.
حالا کیک شیفون شما آماده است و می توانید برای مناسبت های مختلف آن را استفاده کنید. برای پختن این کیک به طور کلی 45 دقیقه زمان نیاز دارد.
کیک شیفون شکلاتی