شاتوبریان با سس قارچ
مواد لازم برای تهیه شاتوبریان با سس قارچ
شاتوبریان جزو غذاهای معروف فرانسوی است و در واقع یک استیک فرانسوی لذیذ و خوشمزه است که اسم آن از یک نویسنده، شاعر و سیاستمدار فرانسوی گرفته شده که جزو غذاهای محبوب مردم این کشور محسوب میشود.
در صورتی که به این کشور سفر کردید پیشنهاد می کنیم یکی از غذاهایی که تجربه میکنید شاتوبریان باشد. اما خوشبختانه طرز تهیه سختی ندارد و شما می توانید حتی در منزل خود هم شاتوبریان تهیه کنید.
برای این کار لازم است مواد لازم برای تهیه شاتو بریان با سس قارچ را بشناسید و آنها را تهیه کنید و سپس با مطالعه طرز تهیه شاتوبریان با سس قارچ آن را در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید.
دقت داشته باشید که نسبت های دقیقی بین مواد اولیه قرار داده شده تا غذای خوشمزه و لذیذی فراهم شود؛ پس اگر خواستید این غذا را برای افراد بیشتر یا کمتر درست کنید حتماً نسبت هایی که بین مواد اولیه قرار داده شده را رعایت کنید.
این مقدار موادی که در این مطلب به آن اشاره می کنیم شاتوبریان با سس قارچ برای 8 نفر را فراهم میکند.
بهترین طرز تهیه شاتوبریان با سس قارچ
به منظور تهیه این غذای فرانسوی باید گوشت را تمیز کنید و به چهار قسمت برابر تقسیم نمایید.
پس از آن باید با بیفتک مقداری آن را بکوبید تا نازک تر شود و تکه های گوشتی که نازکتر شده را با فلفل، نمک و روغن مزه دار کنید.
سپس یک تابه مناسب انتخاب کرده و مقداری کره درون آن بریزید و روی شعله گاز بگذارید تا گرم تر شود و گوشت ها را داخل آن بریزید و سرخ کنید تا برشته و پخته شود.
سپس کمی آب داخل آن بریزید و منتظر بمانید که گوشت کاملا بپزد و آبی که داخل آن ریخته اید تبخیر شود.
پس از آن گوشت را در ظرف پذیرایی که انتخاب کرده اید قرار دهید و آن را با سس قارچ سرو نمایید.
این غذا را میتوانید به عنوان وعده غذایی اصلی در ناهار یا شام میل کنید و حتی در ماه مبارک رمضان برای سحری و افطاری میتوانید آن را تهیه کنید.