طرز تهیه سالاد گل کلم
مواد تشکیل دهنده:
- ½ فنجان بادام
- ¼ فنجان آجیل کاج
- ½ گل کلم، به صورت گلچه های کوچک بریده شده
- روغن زیتون
- نمک
- ¼ فنجان مویز
- 60 میلی لیتر آب میوه
- ½ دسته جعفری خرد شده
- ½ دسته نعنا خرد شده
- 1 عدد لیمو پوست گرفته شده
روش:
1. فر را روی فن پلاس با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم کنید
2. بادام و آجیل کاج را در فر در طبقه 2 به مدت 5 تا 8 دقیقه قرار دهید تا زمانی که طلایی شود
3. فر را روی فن گریل روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید تا گرم شود
4. گلهای گل کلم را در یک کاسه بریزید و با مقداری روغن و مقداری نمک روی آن بریزید. روی یک کباب پز قرار دهید و در سینی چند منظوره برشته کنید
5. سینی گل کلم را در فر در طبقه 5 قرار دهید و به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که رنگ طلایی خوبی به دست آید و گل کلم نرم شود، گریل کنید
6. آب میوه و مویز را در یک قابلمه کوچک بریزید. روی حرارت متوسط رو به بالا با تنظیم القایی 7 حرارت دهید تا آبمیوه شروع به جوشیدن کند. از روی حرارت بردارید و به ظرف سالاد منتقل کنید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه در ظرف خنک شود
7. به همراه مویز، پوست لیمو و شربت تمر هندی به کاسه سالاد اضافه کنید
8. قبل از اضافه کردن آجیل و سبزی، هم بزنید تا ترکیب شوند، دوباره هم بزنید
9. وقتی گل کلم پخته شد، مستقیماً به کاسه منتقل کنید و سالاد را به آرامی بریزید تا همه چیز به طور یکنواخت ترکیب شود
10. در بشقاب بزرگ یا ظرف سرو بگذارید و بلافاصله سرو کنید