حلوا هویج
مواد لازم برای تهیه حلوا هویج
شکر
یک و نیم پیمانهبهترین طرز تهیه حلوای هویج
در بین دسر های مختلفی که می توانید در خانه تهیه کنید، حلوا جزو دسرهای خوشمزه و پرطرفداری است که با طعم های مختلف پخته می شود که در بین طعم های مختلف حلوای هویج بسیار معروف است.
حلوای هویج علاوه بر طعم متفاوت و بی نظیر، رنگ جذابی هم دارد و می توانید برای خیرات، نذری و میان وعده آن را تهیه کرده و میل نماید.
پختن آن کار بسیار آسانی است و کمتر از نیم ساعت زمان شما را می گیرد و حدود نیم ساعت تا یک ساعت هم برای پختن آن زمان لازم دارید. در ادامه مواد لازم برای تهیه حلوای هویج را مشاهده می کنید سپس با دستور پخت حلوای هویج آشنا خواهید شد.
دستور پخت حلوای هویج
برای پختن این حلوای خوشمزه باید در مرحله اول هویج ها را به خوبی تمیز کنید و آنها را بپزید. به این منظور باید یک قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید و کمی آب داخل آن بریزید و سپس شکر را هم مقداری که گفته شد به آب اضافه کرده و هم بزنید تا خوب حل شود.
در مرحله بعدی نوبت اضافه کردن زعفران و گلاب و آب به آن است و در قابلمه ای جداگانه باید آرد برنج را روی حرارت قرار دهید تا برشته شود. معمولا تغییر رنگ مشخصی در آرد پیدا نمی شود و وقتی متوجه می شوید که باید تفت دادن را قطع کنید که عطر ارد برنج در بیاید.
در مرحله بعدی باید روغن و کره را هم به آرد برنجی که تفت داده شده اضافه کنید و با هم تفت دهید و این کار را تا جایی که رنگ آنها تغییر کند ادامه دهید.
در مرحله بعدی باید هویج هایی که پخته اید را پوره کنید. برای پوره کردن می توانید یا آن را رنده کنید یا له کنید و بعد به آردی که در حال تفت خوردن است اضافه کرده و تفت دادن را مجدداً ادامه دهید.
وقتی کمی تفت دادید باید آب و شکری که حل شده بود را هم به آنها اضافه کنید.
معمولاً وقتی که تفت دادن را ادامه میدهید کل آب و شکر به خورد حلوا میرود و سفت می شود. تفت دادن را باید تا جایی که حلوا کاملا سفت شود ادامه دهید. حالا حلوای شما آماده است و می توانید آن را نوش جان کنید.