کرم کارامل
مواد لازم برای تهیه کرم کارامل
یکی از دسرهای معروف فرانسوی کرم کارامل است که از پرطرفدار ترین دسرها محسوب می شود و طعم بسیار لذیذی دارد و با این وجود طرز تهیه آن بسیار ساده است و می توانید خیلی راحت این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کنید و برای هرچه بهتر برگزار شدن مهمانی ها و مجالس خود از آن استفاده کنید.
برای تهیه کرم کارامل باید ابتدا مواد لازم برای تهیه کرم کارامل را بشناسید و سپس طرز تهیه کرم کارامل را آموزش ببینید.
به همین منظور در ادامه مواد لازم برای تهیه کرم کارامل برای 6 نفر را مشاهده می کنید. نسبت های مشخصی بین مواد اولیه به کار رفته است که در صورت تمایل برای تهیه این دسر برای تعداد نفرات بیشتر یا کمتر می توانید با در نظر گرفتن نسبت های دقیق بین مواد اولیه مقدار آنها را افزایش یا کاهش دهید.
سپس طرز تهیه کرم کارامل را به شما آموزش خواهیم داد.
بهترین طرز تهیه کرم کارامل
برای تهیه کرم کارامل که جز دسر های بسیار لذیذ و خوش طعم و پرطرفدار است در اولین مرحله باید 70 گرم شکر با دو قاشق آب را روی شعله گاز قرار دهید و حرارت را کم کنید و آن را هم بزنید تا طلایی رنگ شود.
در مرحله بعدی باید نصف لیوان آب را به آن اضافه کرده و منتظر بمانید که به جوش برسد و یک شربت نسبتا غلیظ حاصل شود.
هنگامی که شربت به قوام مناسب رسید شعله را خاموش کرده و داخل یک ظرف بریزید و همه جای ظرف را به آن آغشته کنید.
بعد باید به دنبال درست کردن کارامل بروید و بقیه شکر را با شیر درون یک قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا به جوش برسد. هنگامی که شکر و شیر جوشیدند شعله را خاموش کرده و منتظر بمانید که مواد خنک شوند.
در همین فاصله باید تخم مرغ ها را داخل یک ظرف شکسته و هم بزنید و به تدریج وانیل را به آنها اضافه کنید و مخلوط کنید.
پس از آن باید تخم مرغ ها را به شیری که سرد شده اضافه کنید و هم بزنید و بعد مواد را داخل ظرفی که به شربت آغشته شده بود بریزید و داخل فر با حرارت 350 درجه به مدت یک ساعت و نیم قرار دهید.
وقتی که این زمان گذشت کارامل را از داخل فر بیرون بیاورید و وقتی خنک شد آن را داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.
به منظور سرو کرم کارامل باید آن را داخل دیس پذیرایی برگردانید و سرو نمایید.
توجه داشته باشید که این دسر جزو دسرهایی است که هم به صورت سرد و هم به صورت داغ می توانید آن را سرو کرده و نوش جان کنید؛ ولی اگر تمایل دارید که آن را سرد میل کنید باید حداقل 24 ساعت داخل یخچال مانده باشد تا کاملا سفت شود و میزان غلظت کاراملی که خنک شده باید چیزی شبیهِ عسل باشد.
مقدار شکری که در آن استفاده میکنید بسته به ذائقه و سلیقه شماست. اگر خواستید می توانید شکر کمتری داخل آن بریزید.
برای از بین رفتن بوی بد تخم مرغ میتوانید کمی نمک، پوست لیمو و عسل یا دارچین اضافه کنید.
برای اینکه کرم کارامل مزه تخم مرغ نگیرد باید شیر را کمکم به تخم مرغ اضافه کنید و سریع آن را هم بزنید.