کاپوچینوی کاراملی
مواد تشکیل دهنده:
برای قهوه
- 6 قاشق غذاخوری قهوه فوری
- 6 قاشق غذاخوری آب
- 6 قاشق غذاخوری شکر
برای کاپوچینوی کاراملی
- 250 میلی لیتر شیر
- 3 قاشق غذاخوری کارامل
برای تزئین
- بادام
- کارامل
روش:
1. قهوه فوری، آب و شکر را در ظرفی بریزید و با همزن برقی چند ثانیه هم بزنید تا مخلوط خامه ای شود تا کرم قهوه شما درست شود
2. مخلوط خود را چند دقیقه در یخچال بگذارید
3. کاپوچینو را با استفاده از کفگیر شیر آماده کنید. تمام شیر را داخل آن بریزید و سپس عملکرد “کف متراکم” را برای شروع کف کردن شیر انتخاب کنید
4. ته فنجان یا لیوان خود یک قاشق چایخوری کارامل بریزید و در کاپوچینو بریزید
5. خامه قهوه را روی آن اضافه کنید و سپس با بادام و کارامل بیشتری تزئین کنید!
دستور غذايي ارائه شده توسط Smeg