خوراک زبان گوساله
مواد لازم برای تهیه خوراک زبان گوساله
آلو به مقدار لازم
در بین قسمت های مختلف گوشت گوساله زبان یکی از قسمت های بسیار لذیذ است که می توانید با استفاده از آن یک خوراک خوشمزه و لذیذ تهیه کنید.
خوراک زبان گوساله در کنار جعفری و سس قارچ یا با سس گوجه یک وعده غذایی بی نظیر را برای شما و مهمانانتان فراهم میکند؛ البته زبان گوساله میتواند هم به عنوان خوراک تهیه شود و هم به صورت ساندویچ می توانید آن را تهیه کرده و میل کنید.
در ادامه با طرز تهیه خوراک زبان گوساله آشنا می شوید که البته طرز تهیه این غذا بسیار آسان است و با آموزشی که در ادامه مشاهده می کنید خیلی راحت و سریع می توانید این غذای لذیذ را تهیه کرده و در کنار خانواده میل کنید.
مواد اولیه برای تهیه خوراک زبان گوساله که مشاهده کردید برای 6 نفر تدارک دیده شده و اگر بخواهید تعداد نفرات کمتر یا بیشتر این غذا را مصرف کنند باید حتماً برای تغییر مقادیر مواد اولیه، نسبت ها را رعایت کنید.
تقریباً نیم ساعت تا یک ساعت زمان برای آماده سازی مواد اولیه نیاز دارید و به همین مقدار زمان هم برای پختن و جا افتادن خوراک زبان به زمان احتیاج دارید.
طرز پخت زبان گوساله
در اولین مرحله برای تهیه خوراک زبان گوساله باید زبان را درون یک قابلمه بزرگ قرار دهید و مقداری هم آب روی آن بریزید به طوری که آب کاملاً روی زبان را بپوشاند و بعد قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید و کمی صبر کنید که آب جوش بیاید و کفی که روی آب جمع می شود را با قاشق برداشته و بیرون بریزید.
سپس یک عدد پیاز را پوست کنده و به همراه برگ بو، سیر و کمی چوب دارچین و پودر فلفل سیاه تازه و پودر فلفل فرنگی شیرین به زبان اضافه کنید و اجازه دهید که بپزد.
بعد از اینکه 2 ساعت گذشت زبان را برگردانید تا سمت دیگر آن هم به خوبی بپزد.
در این مرحله بهتر است کمی هم سیب زمینی را به صورت درشت خرد کنید و به همراه هویج و آلو به خوراک زبان اضافه کنید. البته قدیمی ها برای خوراک زبان گوساله دورچین اضافه نمی کردند و اگر بخواهید به سبک قدیمی غذا را تهیه کنید نیازی نیست دورچین بگذارید؛ اما اضافه کردن دورچین ها خالی از لطف نیست و غذا را لذیذ تر می کند.
در مرحله بعدی، بعد از اینکه دو ساعت دیگر هم گذشت و دو طرف زبان کاملاً پخت؛ بهتر است آن را داخل ظرفی قرار دهید که خوب خنک شود و وقتی که سرد شد با استفاده از نوک چاقو یک شکاف روی پوست آن ایجاد کنید و کاملاً پوست زبان را بکنید.
وقتی که پوست زبان به صورت کامل کنده شد باید زبان را به اندازه هایی که میخواهید برش دهید و روی آن سسی که تهیه کرده بودید را بریزید.
معمولاً خوراک زبان گوساله با سس قارچ و سس قرمز تند سرو می شود و بهتر است از زبان گوساله جوان کم چرب استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشد و قبل از اینکه غذا را بپزید حتماً چربی انتهای زبان را جدا کنید تا تاثیری در طعم آن نداشته باشد.
سعی کنید حتماً برای پختن زبان گوساله از قبل آن را به خوبی بشویید تا حالت لزجی که روی زبان قرار دارد از بین برود و با استفاده از یک فرچه، پرزهایی که سطح زبان دارد را کاملاً بشویید. امیدواریم از تهیه این غذا و خوردن آن نهایت لذت را ببرید.