نان دوغ و ذرت
مواد تشکیل دهنده:
- 1 ½ فنجان دانه های ذرت
- 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
- ½ قاشق چایخوری جوش شیرین
- 2/3 فنجان آرد همه منظوره
- 1 قاشق چایخوری نمک دریا
- 2 فنجان دوغ
- 2 تخم مرغ، کمی هم زده شده
- 4 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده
- 2 قاشق غذاخوری عسل
روش:
1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید
2. یک قالب کیک 8 1/2 اینچی را چرب کرده و بپوشانید یا می توانید از یک تابه چدنی چرب شده استفاده کنید
3. دانه های ذرت را در پارچ مخلوط کن بریزید و روی آسیاب بزنید. به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً آسیاب شوند
4. بیکینگ پودر، جوش شیرین، آرد و نمک را داخل پارچ اضافه کنید. PULSE را فشار دهید و اجازه دهید 5 بار پالس کند و PAUSE
را فشار دهید
5. دوغ، تخم مرغ، کره و عسل را در پارچ مخلوط کن بریزید. PAUSE را فشار دهید و اجازه دهید چهار تا پنج بار پالس کند تا ترکیب شود
6. در ماهیتابه یا ماهیتابه آماده شده بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که روی آن قهوه ای شود و زمانی که یک سیخ چوبی داخل وسط آن فرو کرده اید و تمیز بیرون بیایدکار شما به اتمام ریده است.
دستور غذايي ارائه شده توسط برویل