Recipes, پیش غذا

دوغ نان ذرت

دوغ نان ذرت

نان دوغ و ذرت

مواد تشکیل دهنده:

  • 1 ½ فنجان دانه های ذرت
  • 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  • ½ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 2/3 فنجان آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریا
  • 2 فنجان دوغ
  • 2 تخم مرغ، کمی هم زده شده
  • 4 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده
  • 2 قاشق غذاخوری عسل

روش:

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید

2. یک قالب کیک 8 1/2 اینچی را چرب کرده و بپوشانید یا می توانید از یک تابه چدنی چرب شده استفاده کنید

3. دانه های ذرت را در پارچ مخلوط کن بریزید و روی آسیاب بزنید. به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً آسیاب شوند

4. بیکینگ پودر، جوش شیرین، آرد و نمک را داخل پارچ اضافه کنید. PULSE را فشار دهید و اجازه دهید 5 بار پالس کند و PAUSE

را فشار دهید

5. دوغ، تخم مرغ، کره و عسل را در پارچ مخلوط کن بریزید. PAUSE را فشار دهید و اجازه دهید چهار تا پنج بار پالس کند تا ترکیب شود

6. در ماهیتابه یا ماهیتابه آماده شده بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که روی آن قهوه ای شود و زمانی که یک سیخ چوبی داخل وسط آن فرو کرده اید و تمیز بیرون بیایدکار شما به اتمام ریده است.

دستور غذايي ارائه شده توسط برویل

دیدگاهتان را بنویسید