غذاهای اصلی

کالزون بروکلی

کالزون بروکلی

کالزون بروکلی

مواد لازم برای تهیه کالزون بروکلی

آرد برای غلتاندن خمیر

ایتالیایی ها غذاهای لذیذ و متنوع بسیاری دارند که یکی از خوشمزه ترین آن ها کالزون بروکلی می باشد که سازگاری و تطابق زیادی با ذائقه ما ایرانی ها دارد‌. اگر سری به این کشور زیبا زدید پیشنهاد میکنیم که از خوردن این غذای ایتالیایی جذاب غافل نشوید‌.

البته برای تست این غذا نیازی نیست که حتما به این کشور سفر کنید، حتی خود شما هم با آماده سازی مواد لازم برای تهیه کالزون بروکلی می توانید بعد از مطالعه طرز تهیه کالزون بروکلی آن را تهیه کرده و نوش جان کنید.

در این مطلب ابتدا مواد لازم برای تهیه کالزون بروکلی برای 6 نفر را مشاهده خواهید کرد و سپس طرز تهیه کالزون بروکلی را شرح خواهیم داد. نسبت های بین مواد اولیه بطور دقیق تعیین شده است؛ پس اگر تصمیم گرفتید این غذا را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با توجه به همین نسبت ها، مقدار مواد اولیه را تغییر دهید تا طعم نهایی غذا خوشمزه و با کیفیت باشد.

کالزون بروکلی

بهترین طرز تهیه کالزون بروکلی

برای تهیه این غذای ایتالیایی باید اول پیاز را خرد کرده و داخل مقداری روغن ریخته و تفت بدهید تا سرخ شوند و بعد سیر و بروکلی را هم خرد کنید و به پیازها اضافه کنید و همه را با هم تفت بدهید.

پس از آن نمک و پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و مجددا تفت بدهید تا کلم بروکلی ها نرم تر شوند و بعد شعله را خاموش کنید تا خنک شوند.

سپس باید خمیر را هم مطابق با دستورالعملی که روی بسته آن درج شده آماده کنید و روی یک سطح مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید و سپس آنرا به 8 قسمت برابر تقسیم کنید و هر کدام از این قسمت ها را به شکل یک توپ در بیاورید و به کمک وردنه باز کنید تا کاملاً پهن و نازک شود و شکل دایره ای به خود بگیرد.

کالزون بروکلی ایتالیایی

در مرحله بعدی باید پنیر پارمزان و ریکوتا را درون ماهیتابه که بروکلی ها را تفت داده بودید بریزید و خوب آنها را هم بزنید و بعد داخل حلقه خمیر چند قاشق از این موادی که آماده کرده بودید بریزید و کاملا آن را پخش کنید.

حالا باید خمیر را از وسط تا بزنید و به شکل هلالی در بیاورید و لبه های خمیر را هم مرطوب کرده و به کمک دست محکم به هم بچسبانید.

کالزون با کلم بروکلی

سپس با کمک چنگال لبه های خمیر را فشرده کرده و محکم کنید تا محتویات آن بیرون نریزد و بعد با کمک چاقوی تیزی شیار روی خمیر ایجاد کنید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کالزون ها را درون آن قرار دهید و حدود نیم ساعت آنها را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد بگذارید تا روی خمیرها طلایی رنگ شوند.

حالا باید کالزون های بروکلی را از فر در بیاورید و با مقداری سس مارینارا یا سس گوجه نوش جان کنید.

دستور پخت کالزون بروکلی

 

حتما بخوانید : خورشت مرغ و آلو

دیدگاهتان را بنویسید