سالاد بورلوتی
مواد لازم برای تهیه سالاد بورلوتی
جعفری یک قاشق غذاخوری ساطوری
سالاد بورلوتی یکی از سالادهای خوشمزه و جذابی است که از ترکیب لوبیا و تن ماهی تهیه میشود و میتوانید آن را هم در کنار غذاهای اصلی بعنوان سالاد و هم به عنوان وعده غذایی نوش جان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
برای تهیه این سالاد کافیست مواد لازم برای تهیه سالاد بروکلی را بشناسید و آنها را تهیه کنید تا ما طرز تهیه سالاد بورلوتی را به شما آموزش بدهیم و با مطالعه آن بتوانید این سالاد خوشمزه را تهیه کنید.
توجه داشته باشید که میزان مواد اولیه سالاد بورلوتی برای 4 نفر را فراهم می کند و در صورتی که بخواهید این سالاد را برای افراد کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با در نظر گرفتن نسبت هایی که بین مواد اولیه قرار داده شده مقدار آنها را کم یا زیاد کنید که تاثیری در فرم نهایی سالاد شما نداشته باشد و ظاهر و طعم آن دلخواه و دلچسب باشد.
بهترین طرز تهیه سالاد بورلوتی
برای تهیه این سالاد باید ابتدا لوبیاها را آب پز کنید و سپس فلفل دلمه ها را بشویید و بگذارید خنک شود و بعد با کمک فر یا گاز آنها را کباب کنید.
سپس پوست فلفل دلمه ها را کاملاً بکنید و آنها را به اندازه دلخواه خرد کنید.
پیازچه ها را هم باید پاک کنید و بشویید و به شکل حلقه ای برش بدهید و ماهی ها را هم از قوطی کنسروی که 20 دقیقه جوشانده بیرون بیاورید و تکه تکه کنید.
حالا باید لوبیای پخته را با تن ماهی، فلفل دلمه ای و پیازچه درون یک ظرف بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید و در نهایت مقداری فلفل سیاه و نمک روی آنها بپاشید و هم بزنید تا طعم یکنواختی پیدا کند.
برای تزیین و سرو سالاد هم کمی جعفری ساطوری شده روی سالاد بریزید.
برای اینکه ظاهر سالاد شما چشم نواز تر باشد بهتر است قبل از اینکه تن ماهی را به آن اضافه می کنید روغن آن را بگیرید و با کمک چنگال گوشت ماهی ها را کاملا خرد و ریش ریش کنید.