مواد لازم برای تهیه دمپختک باقالی
دمی باقالی پخته جزو غذاهای خوش عطر و بو و اصیل ایرانی است که قدمت دیرینه دارد و طرز تهیه آن را می توانید براحتی یاد بگیرید و برای خود و اعضای خانواده و مهمانان تان تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
در واقع دمپختک جز اصیل ترین و سالم ترین غذاهای ایرانی محسوب میشود که اصلی ترین ماده ای که برای تهیه آن نیاز دارید برنج است.
شما می توانید آن را به صورت دمپختک باقالی یا دمپختک سیب زمینی تهیه کنید.
در این مطلب تصمیم داریم که طرز تهیه دمپختک باقالی را به شما آموزش بدهیم به همین دلیل مواد لازم برای تهیه دمپختک باقالی را مشاهده کردید.
پس از آن طرز تهیه دمپختک باقالی را به شما آموزش خواهیم داد. دقت داشته باشید که این میزان مواد اولیه دمپختک برای 6 نفر را فراهم میکند و اگر خواستید این غذا را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با در نظر گرفتن نسبت های دقیق بین مواد اولیه مقدار آن ها را تغییر دهید تا غذای خوش طعم و با کیفیت تری داشته باشید.
بهترین طرز تهیه دمپختک باقالی
به منظور تهیه این غذای سنتی خوشمزه باید اول برنج را شسته و نیم ساعت داخل آب و نمک بخیسانید.
سپس قابلمه مناسب انتخاب کرده و روی شعله گاز قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید.
هنگامی که روغن داغ شد باقالی ها را داخل روغن تفت دهید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و تا جایی آنها را تفت دهید که عطر ادویه ها در بیاید.
در نهایت آب بریزید و منتظر بمانید که باقالی ها با شعله ملایم نیم پز شوند.
هنگامی که باقالی ها پختند باید برنج را به آن اضافه کنید و کمی کره داخل قابلمه بریزید و منتظر بمانید که برنج بجوشد و کم کم آب اضافی تبخیر شود تا آبی که در قابلمه بود خشک شود و بعد دمکنی روی در قابلمه بگذارید تا برنج دم بکشد.
پس از اینکه برنج شما دم کشید پیاز را نگینی خرد کرده و داخل کمی روغن تفت بدهید و مقداری نمک به آن اضافه کنید.
سپس دمپختک را با پیاز داغی که آماده کرده اید سرخ کرده و نوش جان کنید.
برای اینکه کره شما نسوزد باید همان اول کار روغن بریزید و برای اینکه باقالی پلو وا نرود باید از قبل باقالی ها را داخل روغن داغ تفت بدهید.
این غذای خوشمزه و لذیذ را می توانید به عنوان وعده غذایی اصلی در نهار یا شام سرو کنید. می توانید در صورت تمایل آن را در کنار خورشت یا ماست و ترشی میل کنید.