شیک موز انجیر Freddo Intenso
مواد تشکیل دهنده:
- ½ انجیر
- کپسول 40 میلی لیتری freddo intenso
- 120 میلی لیتر باریستا جو دوسر
- شربت موز 10 میلی لیتر
- 120 گرم – 4 مکعب یخ
- شربت موز 10 میلی لیتر
روش:
1. 120 میلی لیتر باریستا Oatly و یک تکه انجیر را در شیکر بریزید. آن را ببندید و به شدت تکان دهید
2. 4 تکه یخ (هر کدام 30 گرم) را در لیوان طرز تهیه View خود قرار دهید و 10 میلی لیتر شربت موز زرد به آن اضافه کنید
3. کف شیر سرد را داخل لیوان بریزید و آن را مخلوط کنید
4. 40 میلی لیتر اسپرسو Freddo Intenso را در لیوان استخراج کنید
5. با یک برش نازک انجیر و گل های خوراکی تزیین کنید
دستور غذايي ارائه شده توسط Nespresso