شیرینی لوز پسته ای
مواد لازم برای تهیه شیرینی لوز پسته ای
یکی از شیرینی های سبک و پر طرفداری که می توانید برای مهمانی ها و مجالس خود تهیه کنید لوز پسته ای است که طرز تهیه ساده ای دارد و برای تهیه آن کافیست مواد لازم برای تهیه لوز پسته ای را آماده کنید و سپس طرز تهیه لوز پسته ای را آموزش ببینید.
نسبت هایی که بین مواد اولیه به کار رفته با دقت تعیین شده است و باید در اندازه گیری ها به آن دقت کنید تا اگر خواستید مقدار بیشتری از آن را هم تهیه کنید شیرینی شما خوش طعم و لذیذ شود.
بهترین طرز تهیه شیرینی لوز پسته ای
به منظور تهیه شیرینی لوز پسته و بادام باید داخل یک ظرف آب و شکر را بریزید و روی شعله گاز بگذارید تا آب و شکر کاملاً با هم حل شده و به جوش برسند.
پس از آن باید گلاب و پودر هل را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با یکدیگر مخلوط شوند و حاصل آنها یک شربت غلیظ با قوام مناسب باشد.
سپس ظرف را از روی گاز بردارید و منتظر بمانید تا خنک شود.
داخل یک ظرف جدا پسته بریزید و شربت غلیظ را آرام به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند و به چسبندگی که میخواهید برسد.
سپس داخل یک ظرف بزرگ مثل سینی سلفون بکشید یا یک کیسه فریزر بگذارید و مقداری پودر پسته روی آن بریزید و خمیر را هم روی آن بریزید و به کمک قاشق یا گوشکوب با ضخامت یکسان در همه قسمت ها پخش کنید تا به حالت منسجم و صافی برسد.
بعد از آن سینی را داخل یخچال بگذارید تا سفت شود و فرم بگیرد. تقریباً یک شبانهروز برای اینکه شیرینی به قدر کافی سفت شود زمان احتیاج دارید.
وقتی که فرم گرفت میدتوانید آن را از یخچال بیرون بیاورید و با کمک چاقو خیس آن را به شکل لوزی برش بدهید.
برای اینکه شیرینی های شما شکل لوزی داشته باشند باید برشهای کج بزنید و از سمت مخالف آن هم مجدداً برش ها را به شکل کج بزنید تا شیرینی های شما به شکل لوزی در بیاید.
در صورت تمایل میتوانید از مقداری شکلات سفید هم داخل محتویات استفاده کنید و به شیرینی خود تنوع بدهید و یا آنرا به شکل دو لایه تهیه کنید.