آفوگاتو
مواد لازم برای تهیه آفوگاتو
آفوگاتو به معنی غرق شدن است و این نوع دسر مربوط به کشور ایتالیا است و پایه درست کردن آن از قهوه می باشد و در کنار آن چند اسکوپ بستنی وانیلی و همچنین قهوه اسپرسو داغ و جلاتو سرو می شود.
آفوگاتو هم به عنوان دسر و هم به عنوان نوشیدنی در بسیاری از کافههای ایتالیا سرو می شود و شما هم می توانید با استفاده از نارگیل، بیسکوئیت و شکلات آنها را در خانه خود تهیه کرده و میل کنید.
این نوشیدنی یا دسر درکنار ظاهر جذب کننده ای که دارد، طعم بسیار لذیذی داشته و ترکیب شیرینی بستنی و تلخی اسپرسو تجربه هیجان انگیزی برای شما فراهم می کند.
یکی از نکات اصلی برای خوشمزه درست کردن این دسر خوشمزه این است که نباید آن را از قهوه آماده درست کنید و حتماً قهوه اسپرسو تهیه کنید.
برای این کار لازم است که یک قوری اسپرسو ساز داشته باشید تا قهوه در آن آماده کنید و همانطور که داغ است روی بستنی بریزید. وقتی که قهوه شما داغ باشد بستنی هم با حرارت آن به مرور آب میشود و به منظور گارنیش کردن آفوگاتو میتوانید از شکلات، بیسکویت و ویفر استفاده کنید که به ذائقه و سلیقه شخصی شما وابسته است.
مواد لازمی که در ادامه برای تهیه آفوگاتو مشاهده می کنید برای 2 نفر تهیه شده است، ولی میتوانید برای تعداد نفرات بیشتر، با رعایت نسبت ها مقدار مواد را تغییر دهید.
درست کردن این دسر کار بسیار آسانی است و حدود نیم ساعت زمان می خواهد و در کمتر از نیم ساعت هم آماده می شود. در ادامه با نحوه آماده سازی آفوگاتو و مواد لازم برای تهیه آن آشنا خواهید شد.
دستور تهیه آفوگاتو
برای درست کردن این دسر باید از لیوان شیشه ای نشکن استفاده کنید و آن را داخل فریزر قرار دهید و حتماً باید حسابی سرد شده باشد.
در مرحله بعدی باید دو اسکوپ از بستنی را که به تازگی از فریزر در آورده اید داخل لیوان قرار دهید و بعد مقداری از قهوه دبل اسپرسو را روی بستنی ریخته و سرو کنید.
بهتر است برای مهمانی ها به صورت جدا قهوه اسپرسو و بستنی ها را سرو کنید تا وقت خوردن آب نشود و مهمانان خودشان هنگام خوردن آن را روی بستنی بریزند.
توجه داشته باشید که برای تزیین کردن دسر آفوگاتو می توانید از بیسکویت رولی، پودر وانیل، پودر قند یا ترافل ریز استفاده کنید. ترکیب سرد و گرم و تلخ و شیرین این دسر بسیار خوشایند خواهد بود.